Ads

Cumpar laptop bun


Cumpar laptop bun

Cumpar laptop bun



Cumpar laptop bun, dar nu sunt sigur ce optiuni am. Cel mai simplu ar fi sa aleg un laptop cu procesor i3 sau i7 si nu i5, pentru ca un laptop i5 e cam aceeasi chestie cu un laptop i3 doar ca dispune de un turbo boost de 400-600mhz (nu mi se pare mare lucru), la numarul de nuclee e cam aceeasi treaba la laptopuri.

Poate te gandesti, ca da, trebuie sa cumpar laptop bun.
Multa lume cauta un laptop bun care sa fie si ieftin. Pare putin probabil sa gasesti asa ceva, dar se poate.
La Emag este posibil sa gasesti un laptop bun care este si accesibil la pret, recomand sa te uiti la resigilate unde pretul scade destul de mult si sa te axezi mai mult pe detaliile laptopului decat pe firma.

Eu am cumparat un laptop care de obicei este gasit la pret cu cel putin 400 ron mai ieftin, dar si tu poti spune, da pot sa cumpar laptop bun fara prea mare bataie de cap.

Sunt mai multe motive pentru a cumpara un laptop bun pentru gameri recomand sa va axati pe placi video puternice, pentru navigare sau serviciu recomand un procesor din generatia a doua de la intel ( i3, i5, i7 ), puterea mare de procesare va fi foarte utila cand e vorba de a rula diferite softuri precum office, baze de date, etc.

Lucrul cel mai bun este sa cumpar laptop bun cu un procesor bun, placa video dedicata, memorie RAM minim 3 GB, placa wireless cu minim 100mbps, bluetooth, cooler lateral, hdd cu 5400 rpm daca vreti o autonomie mai mare la batrie sau 7400 rpm daca vreti o performanta mai mare.

In ultimul timp au fost scoase tot mai multe versiuni de laptop i3 cu placi video puternice, mi se par foarte ok pentru orice fel de munca cat timp si procesorul este din a doua generatie.